понеділок, 17 грудня 2012 р.

   Бажання людини розвиватися - це своєрідний крок до великого майбутньго. Неважливо ким тебе важають інші, бо час швидкоплинний і ти незчуєшся, як досягнеш вершин, а вони(ті інші) будуть позаду. Ще один незамінний чинник в нашому житті -  це книги, чим більше ти читаєш, тим більше знаєш. Як там кажуть:"Хто володіє інформацією, той володіє світом",  але неодмінно потрібно вміти виокремляти, яка інформація є правдивою, а яку просто не варто повідомляти. Іноді від нас залежатиме чиєсь життя , і ми повинні будемо зробити вибір, йти вперед і продовжувати свою справу до кінця чи застосувати "прийом зайця" і втікати, як тікає влада від народу, і від запитань, які він ставить, але все ж намагається маніпулювати ним, і підпорядковувати собі під своє всесильне крило) Бути собою чи стати іншим через когось...

  Чому дехто не може зрозуміти простих речей, і чого так важко повірити в чудо чи у неймовірність. І чого підколи бувають такі, які доводять до сліз, розчаровують, зачіпають за живе.
   Один викладач (який дивитиметься цей блог) дуже гарно сказав: "Головне не те, що там десь на папері, головне це те, що ти знаєш, і що в твоєму серці".  Дякую йому за мудре повчання, бо все важливе для нас дійсно має значення, а все інше можна відкинути на задній  план.
   
                                                                                                                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар