неділя, 4 листопада 2012 р.

Для тих, кому цікаво


Усі ми зі школярів , колись студентів – перетворюємось на дорослих, самостійних людей.
   Вступ до вищого навчального закладу є важливим кроком  у нашому житті , бо від нашої професії  залежить наше майбутнє  до якого ми всі так щиро тягнемось,
   Закінчивши, свій університет чи інститут ми обов’язково працюватимемо , можливо,  комусь пощастить і він працюватиме за фахом , який так довго здобував , навчаючись протягом п’яти чи шести років у вузі, але , будучи першокурсником, кожен стикається з багатьма проблемами, які обов’язково потрібно вирішити. Знаходячись у стінах університету перші дні, кожен проходить період адаптації  до того середовища , в якому він знаходитиметься не один рік.
   Сидячи в сотенній аудиторії, ти  усвідомлюєш для себе , що всі хто присутні , колись будуть твоїми друзями , товаришами, знайомими , але вони колись таки будуть твоїми конкурентами. Усі хто знаходиться в аудиторії разом з тобою є індивідуальними по-своєму . Комусь навчання дається краще,
а комусь не дуже , одні не встигають , але все одно стараються йти , йти як не разом з першими, то хоча би поруч них .
Для кожного, хто прагне вчитися є головним його знання,     знання ми здобуваємо не лише з книжок , які нам так потрібно прочитати, але не завжди є час і не в усіх,  а й з усього, що нас оточує . Ми вчимося на своїх помилках і на помилках інших.
 Хай освіта, яку ми здобудемо тут дасть нам те, що кожен собі задумав чи, можливо, заслужив ніхто ніколи не пошкодує про те , що був студентом  Львівського національного університету імені Івана Франка. 

Немає коментарів:

Дописати коментар