середа, 11 вересня 2013 р.

Через новий ганок - до старої школи
Завтра - перше вересня. Кожна школа, протягом літа, проходить маленький косметичний ремонт. Побілені й підфарбовані класи чекають на своїх маленьких, і вже майже дорослих, засмаглих через літо, учнів. Не є винятком і Либохорська ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Та тут, як завжди, не все так просто, як може здатися на перший погляд. Школа,яку з року в рік підпирають з усіх боків, знову валиться через те, що дерево, з якого вона побудована, прогнило. Ганок, на якому любить ніжитись дітвора, коли його заливає тепле сонечко з присмаком бабиного літа, ламається від гнилої основи.
Хвала Господу за те, що техпрацівники вчасно помітили його аварійний стан. Завдяки їхній непосильній праці у спекотні дні зранку до вечора, у школи з’явився новий міцний ґанок, який простоїть ще кілька років. Робота, яку виконали техпрацівники за короткий термін, тепер дасть можливість насолоджуватись приємним сонячним теплом усім.
Будівництво нової школи найближчим часом, на жаль, не передбачається. Тож доводиться приймати ті умови, які може дати ця, старенька. Тут варто пригадати відомий вислів: «Маємо те , що маємо». І хтозна ще скільки років матимемо.

Немає коментарів:

Дописати коментар